• Moja Korpa
Prijavi se
Izaberi roler za lice po tipu koze - IJADA MINERALOGIE

Izaberi roler za lice po tipu koze


Autor: IJADA; Kategorija: BASIC ROLERI

09.09.2021.

Zad, ametist ili roze kvarc roler? Pitanje koje nam najcesce postavljate. Prema nasim istrazivanjim, najbolji rezultati se postizu kada odaberete roler koji odgovara vašem tipu kože. Rezultati neče izostati ako izaberete roler nasumicno zbog blagotvornog dejstva masaže, ali optimalni rezulati se postižu pravilnim odabirom proizvoda. Saznajte odmah da li je za Vas Ametist, Roze Kvarc, Žad ili pak ledeni Krio od hirurškog čelika. Izbor je važeci i za Gua Sha kamen za masažu lica.

Najmocniji kristal iz nase kolekcije. Ametist kamen je namenjen zreloj i zahtevnoj kozi sa izrazenim i dubokim borama, ostecenjima kao sto su ožiljci, hiperpigmentacija i ekstremna dehidriranost. Roler od poludragog kamena ametista ima izuzetno glatku i hladnu povrsinu i bogat mineraloski sastav koji je idealan za:
Zrelu, zahtevnu i ostecenu
Dehidriranu kožu
Izražene bore
Fleke, hipermigmentacija

Najpopularnij izbor kada su roleri za lice u pitanju. Cuveni jade roller odnosno roler od zada je izuzetno delotvoran u tretiranju koze sa nedostatkom vitalnosti, narocito je pogodan za masnu i kombinovanu kozu sa nepravilnostima. Blago antiupalno dejstvo kamena se iz toga razloga najcesce preporucuju mladjoj populaciji.
Problematičnu
Kombinovanu i masnu kožu 
Akne, ožiljke, prosirene pore


Omiljeni kristal mnogih dama, pleni svojom neznom i zenstvenom energijom i osvaja svojim blagim i umirujucim dejstvom na kozu. Roler od rozenkvarca je pokazao blagotvorno dejstvo na svim tipovima koze, a najpogodniji je za suvu i osetljivu kozu .
Najbolji je izbor za pocetnike, neodlucne i kao idealan poklon kada niste sigurni za koji tip koze birate.  
Normalnu/suvu
Tanku/osetljivu
Dehidriranu kožu
Fine bore, umoran izgled
Rozacea

Najnoviji model svetskog trzista, ledeni KRIO roler od nerdjajuceg hirurskog celika! Oslanja se na principe krioterapije odnosno terapije ledom ili zamrzavanja koja podstice stvaranje novog kolagena i time čini kožu glatkom, ujednacenom, zategnutom i jedrom. Uz efekat podmladjivanja KRIO roler od hirurskog celika garantuje antibakterijsko dejstvo i ponosno nosi titulu jedinog rolera sa dozivotnom garancijom kao i jedinog rolera koji stvarno odgovora svim tipovima kože.
ODGOVARA SVIM TIPOVIMA KOZE
Suzava pore, ujednačava teksturu
Eliminise nadutost
Podize tonus lica 
Vraca koži vitalnost

DA LI SI PRONASLA SVOJ IDEALAN ROLER? KLIKNI OVDE  I KUPI SVOJ ROLER ODMAH


Izvor: IJADA
Loading...