• Moja Korpa
Prijavi se

ISPORUKA

Isporuka/dostava robe se obavlja u skladu sa regulativama i pravilima kurirske službe POST EXPRESS (kurirska služba Pošte Srbije). Troskovi transporta se određuju na osnovu težine paketa, prema važećem Cenovniku kurirske službe.

U slučaju da proizvod nije na zalihama, obavestićemo vas najkasnije sledećeg radnog dana nakon što izvršite porudžbinu. Ako ste uplatili iznos predračunom i, vratićemo vam novac. Poručene proizvode ne šaljemo subotom, nedeljom i praznicima.
Img With Overlay


*Plaćanje POUZEĆEM
U cenu isporuke NIJE uključen iznos naknade za preuzimanje gotovine(otkupnina)koji se plaća ako se kupac odluci za ovaj način plaćanja.

*Plaćanje NALOGOM ZA PRENOS
Troškovi isporuke zavise samo od težine paketa i vremena isporuke(do 19h).Troškovi otkupnine se NE naplaćuju.

PREUZIMANJE

Jednom kada je paket pripremljen, dostavlja se Pošti zajedno sa adresom i brojem telefona. Pošta će vam poslati obaveštenje putem SMS-a o planiranoj isporuci i iznosu otkupa. Obaveštenje uključuje broj za praćenje paketa. U slučaju da kurirksa služba ne uspe da dostavi paket bičete obavešteni putem SMS-a sa detaljima za dalje preuzimanje Paket se može preuzeti tokom rada Pošte u roku od 5 radnih dana sa važećom ličnom kartom ili pasošem i primljenim kodom za primanje paketa.
Loading...