• Moja Korpa
Prijavi se
Način plaćanja - IJADA MINERALOGIE

Način plaćanja

1.PLAĆANJE

Plaćanje robe može da se obavi na sledeća dva načina:

-Pouzećem - prilikom preuzimanja paketa od kurirske službe, ukupan iznos porudžbine (vrednost pošiljke + troškovi dostave) plaćate direktno kurirskoj službi po preuzimanju paketa. Odabirom ove vrste plaćanje, naplaćuje se i iznos naknade za preuzimanje gotovine koju plaća primalac na ime prenosa novca (otkupnine)

-Plaćanje po predračunu -Nakon porudžbine, poslaćemo vam predračun sa svim potrebnim podacima za prenos. Po prijemu uplate na naš transakcijski račun, roba će biti otpremljena. Ako je uplata vidljiva do 10h, biće poslana na dan prenosa, u suprotnom sledećeg radnog dana. Predračun važi 14 dana. Ako se ne plati u roku od 14 dana, porudžbina će biti otkazana.
Isporuka/dostava robe koju ste naručili biće obavljena u najkraćem mogućem roku, putem kurirske službe POST EXPRESS (u roku od 24-72 sata) od prijema porudžbine.

2.DOSTAVA

Isporuka/dostava robe se obavlja u skladu sa regulativama i pravilima kurirske službe POST EXPRESS (kurirska služba Pošte Srbije). Troskovi transporta se određuju na osnovu težine paketa, prema važećem Cenovniku kurirske službe.

U slučaju da proizvod nije na zalihama, obavestićemo vas najkasnije sledećeg radnog dana nakon što izvršite porudžbinu. Ako ste uplatili iznos predračunom i, vratićemo vam novac. Poručene proizvode ne šaljemo subotom, nedeljom i praznicima.

CENOVNIK POST EXPRESS-A( DANAS ZA SUTRA)

masa(kg) do 12h do19h
do 0.5 250rsd 200rsd
preko 0.5 do 2 300rsd 250rsd
preko 2 do 5 390rsd 340rsd

*U cenu isporuke nije uključen iznos naknade za preuzimanje gotovine(otkupnina)koji se plača ako se kupac odluči za PLAĆANJE POUZEĆEM.

Izračunajte tačan iznos poštarine preko kalkulatora Poste:
https://www.posta.rs/cir/alati/KalkulatorCena.aspx?vrPos=peSrb

-Vrsta pošiljke- Otkupna pošiljka
-Način prenosa novca-Uplata na tekući račun
-Masa pošiljke- do 0.5kg( osim u slučaju većih poruđbina)

3.PREUZIMANJE

Jednom kada je paket pripremljen, dostavlja se Pošti zajedno sa adresom i brojem telefona. Pošta će vam poslati obaveštenje putem SMS-a o planiranoj isporuci i iznosu otkupa. Obaveštenje uključuje broj za praćenje paketa. U slučaju da kurirksa služba ne uspe da dostavi paket bičete obavešteni putem SMS-a sa detaljima za dalje preuzimanje Paket se može preuzeti tokom rada Pošte u roku od 5 radnih dana sa važećom ličnom kartom ili pasošem i primljenim kodom za primanje paketa.

Loading...